phone icon
+381 11 8326 004
mail icon
office@elektroumi.rs
Zapratite nas:
instagram iconfacebook icon facebook icon

RAZVODNI ORMANI

Izradjujemo sve vrste kućišta razvodnih ormana za primenu u industriji i građevinarstvu. Izrađeni su od čeličnog dva puta dekapiranog HV lima debljine 1.5-2 mm, plastificirani u sivu boju RAL 7032. Ojačanje vrata koje ujedno služi za pričvršćivanje zaštite na vratima, montažu opreme kao i fleksibilnog snopa, izvedeno je ”Z” profilom.

Zabravljivanje vrata i dihtovanje ormana izvedeno je sa jednom bravom (do 600 mm), odnosno 2 brave (ormani visine preko 600 mm). Na zahtev ugrađuje se brava sa zabravljivanjem u 3 tačke.

Ormani za primenu u gradevinarstvu

Gradilišni ormani koriste se ra razvod električne energijena gradilištima sa mogućnosti montaže priključnica na bok ili dno razvodnogormana. Mogu biti za montažu na zid, stub ili slobodnostojeći na nogarama. Izradjujuse prema svim važećim propisima. Antikorozivno su zaštićeni osnovnim CINKprimer-om, zatim završnim slojem elektrostatičkim farbanjem u strukturnoj sivojboji RAL7035.

RAZVODNI ORMANI ELEKTROMOTORNIH POGONA

Ormani elektromotornih pogona, namenjeni su za upravljanjepumpi otpadnih, fekalnih voda, bunarskih pumpi, protivpožarnih pumpi SPRINKERsistema, centrifugalnih i aksijalnih motora i ventilatora.Izradjuju se urazličitim dimenzijama prema potrebnim uslovima i zahtevima kupaca.Upravljanje može biti: Direktno Zvezda trougao (metod startovanja asinhronig elektro motora većih snaga). Puštanje motora preko SOFT STARTERA (predstavlja moderno i kvalitetno rešenje za pokretanje motora iz faze mirovanja). Puštanje u rad motora preko frekventna regulatora (frekvetna regulacija omogućava variranje broja obrtaja, što pruža mogućnost preciznije kontrole procesa i značajnih ušteda el. energije).