phone icon
+381 11 8326 004
mail icon
office@elektroumi.rs
Zapratite nas:
instagram iconfacebook icon facebook icon

PROIZVODNJA UČILA

Proizvodnja učila za škole

Na osnovu našeg iskustva u proizvodnji ispitne opreme i nepostojanja proizvođača opreme za ogledanje iz predmeta elektrotehničke struke, razvili smo deo programa koji je zaživeo u više srednjih i viših škola.

Rešavajući problematiku i metodologiju izvodjenja vežbi, obezbedili smo sigurnost i bezbednost u vezi zaštite na radu, kao i preglednost u izvođenju ogleda. Sistem koji nudimo sastavljen je od vertikalno ili horizontalno postavljenih modula na kojima su pregledno i jasno prikazane električne šeme ogleda koji se izvodi.

U svom proizvodnomprogramu imamo proizvodnju za učila iz predmeta elektrotehnike imašinstva.
    

PANELI

 Paneli za izvođenje vežbi sadrže opremu koja je delom ugrađena u panel, a delom je eksterna koju povezuju učenici na prednjoj ploči panela gde je iscrtana šema veze sa priključnim tačkama koje se završavaju aparatnim stezaljkama. Paneli se rade za vežbe iz električnih merenja, električne instalacije i električne mašine.
Svi instrumenti na panelu i odgovarajuća oprema van panela povezuje se (bez upotrebe alata) odgovarajućim provodnicima preko aparatnih stezaljki na koje su izvedeni krajevi opreme.  

Ispitni pultEVI

Pultevi za napajanje sa izvorima napona.
Sadrže opremu za manipulaciju, zaštitu od preopterećenja i kratkog spoja i zaštitu rukovaoca od previsokog napona dodira. U njima su integrisani izvori napona različitih veličina i snaga, kako naizmenični tako i jednosmerni. Izvori mogu biti promenljivi naizmenični ili jednosmerni, stabilisani promenljivi ili fiksni.